Ondernemers

starters-muntinga-icon.png

STARTERS

Wanneer u een onderneming start, dan moet u bepalen welke ondernemingsvorm uw onderneming krijgt. Zowel juridische als fiscale aspecten spelen een belangrijke rol. Muntinga & Partners adviseert u graag bij het maken van de juiste keuze.

lees meer ››
mkb-muntinga-icon.png

MKB

Als ondernemer wilt u uw bedrijfsvoering op orde hebben. Muntinga & Partners ontzorgt u volledig op het gebied van de financiële administratie en diverse fiscale aangiftes, zodat u kunt doen wat u het liefst doet: ondernemen!

lees meer ››
dga-muntinga-icon.png

DGA

Als Directeur Groot Aandeelhouder wordt u geconfronteerd met een verscheidenheid aan fiscale vraagstukken en keuzemogelijkheden. Wij beantwoorden graag uw vragen en als betrokken adviseur helpen wij u graag bij het maken van de juiste keuzes.

lees meer ››

Horizontaal Toezicht

Bij horizontaal toezicht gaat het om wederzijds vertrouwen tussen belastingplichtige en Belastingdienst, het scherper naar elkaar aangeven wat ieders verantwoordelijkheden en mogelijkheden zijn om het recht te handhaven en het vastleggen en naleven van wederzijdse afspraken. De onderliggende verhoudingen en de communicatie tussen burger en overheid verschuiven daarmee naar een meer gelijkwaardige situatie. Horizontaal toezicht sluit aan bij de ontwikkelingen in de samenleving waar eigen verantwoordelijkheid van de burger gepaard gaat met het gevoel dat handhaving van het recht ook een groot goed is.

Muntinga & Partners en Horizontaal Toezicht

Op 22 oktober 2014 heeft Muntinga & Partners een convenant ondertekend met de Belastingdienst in het kader van Horizontaal Toezicht. Op deze manier hebben we de relatie met de Belastingdienst verbeterd en wordt er op relevante zaken constructief overleg gevoerd.

Voor informatie over Horizontaal Toezicht kunt u uiteraard contact met ons opnemen of een afspraak met ons maken.

Afspraak maken ››
Scroll naar boven