Home > Organisatie

Muntinga & Partners

Muntinga & Partners is opgericht door Boris Muntinga. Hij werkte zes jaar als accountant bij Deloitte, controleerde daar verschillende internationale en beursgenoteerde ondernemingen en was betrokken bij diverse fusies en overnames. Ook volgde hij aan de Universiteit van Amsterdam de postdoctorale studie tot Register Accountant (RA) en rondde deze met succes af.

In 2009 besloot hij voor zichzelf te beginnen en richtte hij Muntinga & Partners op. De filosofie en aanpak van Muntinga & Partners stonden direct vast. Zo zijn transparantie, betrokkenheid en professionaliteit belangrijke kernwaarden.

financieel advieskantoor

Muntinga & Partners is een flexibel financieel advieskantoor, dat zich onderscheidt door een praktische no-nonsense aanpak en het actief meedenken met onze cliënten. Muntinga & Partners bouwt aan duurzame relaties met cliënten in diverse branches. Onze aanpak kenmerkt zich door persoonlijke aandacht, deskundigheid en een hoge servicegraad van de dienstverlening. Een aanpak die, gelet op de groei van onze onderneming, velen aanspreekt!

missie

Het doel van Muntinga & Partners is om ons in de markt te onderscheiden door een proactieve houding ten aanzien van de cliënt en regelgeving zodat we meebouwen aan een succesvolle optimale en efficiënte onderneming.

kernwaarden

De volgende kernwaarden staan centraal binnen Muntinga & Partners:

– Betrokkenheid
– Integriteit
– Transparantie
– Flexibiliteit
– Professionaliteit

cultuur

Muntinga & Partners kenmerkt zich door een sterke teamgeest, een open cultuur, integriteit en betrokkenheid. Binnen onze organisatie werken we met korte lijnen en lage drempels, hetgeen de persoonlijke aandacht ten goede komt.